Polo Xchange muška torbica – braon

5/5

Ovakve torbice su zbog svojih dimenzija idealne za toplo vreme kada se ne nosi mnogo odeće, ali ovo nije pravilo. Uvek je pitanje samo ukusa i izbora u trenutnoj situaciji, ali muške torbice brenda Polo Xchage Vas neće izneveriti.

3,382.00 din.

  • Brend – Polo Xchange
  • Materijal – veštačka koža odličnog kvaliteta
  • Boja – braon
  • 2 Spoljna odeljka
  • Kaiš od kvalitetnog impregniranog platna
  • Dimenzije – 16cm x 18cm x 4cm
18 cm
16 cm

Besplatna dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Dostava u roku od 2-5 radna dana

Šifra proizvoda: 1195 Kategorije: ,

Opis

Ova muška torbica sportsko-elegantnog stila je odličnog odnosa cene i kvaliteta. Brend Polo Xchange karakteriše izuzetna posvećenost ka izradi kvalitetnih i modernih aksesoara za muškarce. 

Ovaj model torbice je minimalistički ali praktičan. Za muškarce koji ne vole glomazne muške torbice ovo je odličan izbor. Dva spoljna odeljka na ziper, kombinacija braon materijala i svetlog konca i diskretan logo brenda, ovoj torbici daju pomenuti sportsko-elegantni izgled. 

Unutar manjeg odeljka nema posebnih pregrada dok se veći odeljak sastoji iz centralnog dela i tankih pregrada na zadnjem i prednjem zidu tog odeljka, gde možete odvojiti i organizovati svoje stvari u torbici.

Takođe, ovakve torbice su zbog svojih dimenzija idealne za toplo vreme kada se ne nosi mnogo odeće, ali ovo nije pravilo. Uvek je pitanje samo ukusa i izbora u trenutnoj situaciji, ali muške torbice brenda Polo Xchage Vas neće izneveriti.

Informacije

Boja

Braon

Debljina

4 cm

Dužina

16 cm

Visina

18 cm

Stil

Deklaracija

Možda Vas zanima