Kožna galanterija

Kožna galanterija

Kožna galanterija je klasik, koji uvek nadživi trenutne, prolazne trendove, a da pritom čini da svaki stajling izgleda moderno i bogatije. 

Ona je jedan od omiljenih poklona kada dođu važni datumi, a mnogi je smatraju i odličnom investicijom kada žele trajan komad garderobe.

Pretraži

Novčanik za kartice
Novčanik za kartice
RFID
RFID
Boja
Boja
Cena
Cena - slider
1853din24250din
Brend
Brend

Istaknuti proizvodi

Koža je od davnina koristila čovečanstvu na mnoštvo načina, a u ogromnoj meri se koristi danas upravo u modnoj industriji. Kožna galanterija je klasik, koji uvek nadživi trenutne, prolazne trendove, a da pritom čini da svaki stajling izgleda moderno i bogatije. 

Bez pogovora možemo reći da je koža jedna od najkorišćenijih materijala, pre svega za proizvodnju galanterije. 

Kožna galanterija – sjajna investicija u Vaš izgled 

Kao što smo već rekli, koža je izuzetno izdržljiva. Bez obzira na to koliko je koristite ona dugo zadržava svoj prvobitni izgled, nije sklona cepanju, kidanju ili ljuštenju. Osim praktičnosti, kožna galanterija iz naše ponude je i besprekornog izgleda, rađena sa posvećenošću do najsitnijih detalja.

Bez obzira za koji se komad odlučite, sigurni smo da će biti glavni “kradljivac pogleda” kada je u pitanju Vaš stajling, bez obzira na to koja je prilika u pitanju! Kombinovaćete je uz raskošne i jednostavne stajlinge, u ležernim i svečanim prilikama, dugo godina.

U našoj ponudi pronaći ćete muške i ženske kožne torbe, novčanike i kaiševe, kao i moderne ženske rančeve.

A question? Write to us at email@example.com
Secure credit card
payment
Free delivery for orders
over $250
Return of goods from anywhere
in the world
Novčanik za kartice
Novčanik za kartice
RFID
RFID
Boja
Boja
Cena
Cena - slider
1853din24250din
Brend
Brend

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga