Isporuka - način i rokovi

Preko našeg sajta moguća je online kupovina, kupovina preko interneta. Prednost ovakve kupovine je što u svako doba dana ili noći možete poručiti željenu robu. Potrebno je da željeni proizvod dodate u korpu i na stranici korpe unesete Vaše podatke sa neophodnim informacijama kako bismo mogli artikl dostaviti na željenu adresu.

Pritiskom na dugme “Poruči” potvrđujete svoju porudžbinu i obavezujete se da platite prikazanu cenu artikla.

Nakon što poručite artikl (artikle) dobićete e-mail kojim Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina primljena gde će stajati informacije o poručenim artiklima i ceni.

Isporuka se vrši preko kurirskih službi u najkraćem roku. Rok isporuke je 3 radna dana od dana prijema porudžbine. Porudžbine primljene nakon 17h tekućeg radnog dana se obrađuju narednog radnog dana od kada kreće da teče rok isporuke.

Isporuka robe se vrši isključivo na kućnu adresu koja se unosi prilikom poručivanja i to isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U slučaju da nakon prijema porudžbine ustanovimo da nemamo traženu robu na lageru, obavestićemo vas u najkraćem roku putem telefona ili e-maila.

Dostava robe na teritoriji Srbije je besplatna ža sve standardne porudžbine. U slučaju posebnih porudžbina, naplaćuju se cene dostave po cenovniku kurirske službe.

Prilikom isporuke, a pre nego što potpišete primopredajni dokument možete pregledati robu i u svaki uočeni nedostatak ili oštećenje odmah prijaviti kuriru koji će sačinti zapisnik, a odmah potom ili najkasnije u roku od 24h možete nam se obratiti sa reklamacijom na telefon 0677 67 67 11 ili putem e-maila: info@ingalanterija.rs

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga