Muški novčanici

Muški novčanici različitih dimenzija i boja, izrađeni od kvalitetne prirodne kože. Bez obzira na svoje dimenzije, svi modeli su izuzetno funkcionalni – sa delom za novac i pregradama za dokumenta i kartice. Veliki broj pregrada omogućava Vam da svoj novčanik držite organizovanim, te da vam se na dohvat ruke uvek nalazi sve što vam je potrebno!

Pretraži

Odaberi brend
2445din4525din
Boja
Cena
2445din4525din
Brend

Istaknuti proizvodi

Novčanik je aksesoar koji je svakom muškarcu neophodan. Međutim, muški novčanici ne moraju biti samo predmeti koji koristite za skladištenje novca, oni mogu oslikavati vaš stil, ukus i ličnost.

Muški novčanici – kvalitetna izrada, funkcionalnost i perfektan izgled

Osim različitih veličina, modela i dizajna, naši novčanici dolaze i u nekoliko boja. Crni kožni muški novčanici su klasik, koji se uklapa uz najrazličitije modne kombinacije i prilike. Braon boja je idealna neutralna baza za kreiranje stajlinga kojima ćete ostaviti snažan utisak. Ukoliko ste nekonvencionalni, volite da eksperimentišete sa bojama i privučete pažnju, možete odabrati neke od odvažnijih boja i modela.

Spoljašnjost novčanika odlikuje kvalitetna prirodna koža i klasičan dizajn. Kožni muški novčanici su trajniji, ne habaju se lako i ne menjaju oblik, zbog toga su sjajan odabir za svakog muškarca. 

Sa muškim novčanicima iz naše ponude bićete sigurni da više nećete morati da kompenzujete funkcionalnost i kvalitet, radi dobrog izgleda. Kvalitetna izrada, do najsitnijeg šava i detalja, garantuje vam sigurnost i da će vam novčanik služiti dokle god ne poželite promenu!

Istražite našu bogatu ponudu muških novčanika i pronađite onaj koji se uklapa u Vaš stil i karakter. Bilo da ste ljubitelji poslovno – elegantnog stila, sportske elegancije ili opuštenog – kežual stila, pronaći ćete idealan novčanik po svom ukusu!
A question? Write to us at email@example.com
Secure credit card
payment
Free delivery for orders
over $250
Return of goods from anywhere
in the world

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga