Ženski novčanici

Ženski novčanici često se biraju sa velikom pozornošću, oni mogu reći mnogo o vlasnici, njenom stilu, kao i pažnji koju posvećuje detaljima. Ako imate visoke standarde prilikom kupovine, želite nešto što će trajati dugo, biti sjajan modni detalj i odavati snažan utisak – tu su ženski kožni novčanici.

Pretraži

Odaberi brend
3940din6370din
Boja
Cena
3940din6370din
Brend

Istaknuti proizvodi

Kada pomislite samo koliko puta dnevno iz torbe izvadite novčanik i otvorite ga, jasno vam je da tokom godinu dana on bude prilično izdašno korišćen. Zbog toga je najisplativija opcija kada su u pitanju ženski novčanici, da odaberete kvalitetan kožni model. Samo modeli od prave kože mogu Vas služiti više godina, bez habanja, gubljenja sjaja i oblika, krzanja.Ženski novčanici – za najrazličitije ukuse, klasični, elegantni, unikatniNovčanici mnogo znače ženama, jer se u njima nalaze veoma bitne stvari – novac, kartice, dokumenta, fotografije.. Prava mala riznica svakodnevnih potrepština. Upravo zato, jako je bitno da kada kupujete novčanik, on bude funkcionalan i praktičan!Šta to zapravo znači? Bitno je da Vaš novčanik ima dovoljno pregrada, u skladu sa Vašim potrebama. Sve mame znaju koliko je mesta potrebno da “spakujete” dokumenta cele porodice, papirni i gvozdeni novac i sve ostalo.Ženski novčanici iz naše ponude imaju mnoštvo prostora posvećenog kartičnom delu, sa većim brojem pregrada, a imamo i modele u koje može čak stati i prosečan mobilni telefon (tzv. novčanik torbica).Na našem sajtu pronaći ćete različite modele novčanika – elegantne, klasične, ekstravagantne, unikatne. Lako ćete odabrati onaj koji je u skladu sa Vašim stilom i karakterom.Bilo da volite manje novčanike, veće, klasične ili one ekstravagantnije – upadljivih boja, interesantnog odsjaja – pronaći ćete nešto po Vašem ukusu!Ako ženski novčanik uparite sa adekvatnom torbom ili rancem, imaćete spreman “savršen paket” kada su u pitanju aksesoari.
A question? Write to us at email@example.com
Secure credit card
payment
Free delivery for orders
over $250
Return of goods from anywhere
in the world

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga