Crveni kožni novčanik
Modni detalj za sigurnu ženu

Sadržaj

Kožni novčanici, naročito kod lepšeg pola, već decenijama ne služe da se samo nose papirni i kovani novac. Žene danas od novčanika očekuju mnogo više. Da ima što više pregrada, mesta za kartice, slike dece i dragih osoba, dokumente, uplatnice… Ne postoji stvar koju žene neće probati da stavi u novčanik. Ali kao praktična bića, neke žene će od novčanika očekivati još jednu stvar – da pokaže karakter.

Dizajn i boja

U pokazivanju karaktera kroz modne aksesoare kao što je ženska torba ili novčanik, koriste se dve stvari – dizajn i boja.

Kada pričamo o boji, hrabrije žene i žene koje žele da istaknu ono što poseduju, crvena boja je za sve modne detalje, kroz istoriju bila najčešći izbor. Tako je i kod izbora boje za novčanike.

Crvena boja novčanika

Crvena boja novčanika, makar na našim prostorima ima dvojaku funkciju. Po verovanju, crvena boja donosi novac i onaj ko nosi crveni novčanik imaće više novca, dok u praktičnom smislu svaka žena sa crvenim novčanikom svakako će biti primećena kada izvadi svoj novčanik da plati račun, izvadi dokument ili samo nosi svoj crveni kožni novčanik u ruci.

Ženski crveni kožni novčanik

Ženski crveni kožni novčanik kao statusni simbol karakteriše želja i mogućnost žene da bude primećena. Ne postoji način da žena izvadi crveni kožni novčanik a da to ne bude primećeno (naročito od strane druge žene). Naravno, ne žele sve žene da budu primećene u tom smislu. U zavisnosti od ukusa i želje, one mogu birati ili isto crvenu boju sa manje upadljivim dizajnom i veličinom, ili drugu nijansu crvene boje (manje upadljivu), ili, na kraju, drugu boju novčanika. Stvar je ukusa. 

Da li sebe vidite kao ženu koja želi da bude primećena?

Da li sebe vidite kao ženu koja želi da bude primećena? Potreban Vam je novčanik? U tom slučaju „jednim udarcem ubijate dve muve“… Kupite crveni novčanik koji uz to ima i veliku upotrebnu vrednost u smislu praktičnosti. U našoj ponudi imamo crvene kožne novčanike u više nijansi i oblika. Kod svakog proizvoda u našoj ponudi naći ćete deklaraciju i dimenzije. Takođe, pored slika na kojim ćete videti proizvode, potrudili smo se da Vam ih detaljno opišemo. Sa brojem odeljaka za kartice, novac, dokumente… 

Vaše je da znate šta želite. Budite ono što jeste i novčanikom pokažite svoj karakter, stil i trenutno osećanje. Mi ćemo Vam u tome pomoći koliko god možemo

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga