Ashwood muški kožni ranac za laptop

5/5

24.250,00 din.

  • Brend – Ashwood
  • Materijal – prava koža odličnog kvaliteta
  • Tip materijala – glatka koža
  • Boja – braon
  • Mali džep na ziper
  • Srednji džep za olovke i notes
  • U velikom delu, odeljak za laptop kao i manja pregrada
  • Kartica za podatke o vlasniku opšivena kožom
  • Katanac za zaključavanje
  • dodatni đep pozadi na ziper

Besplatna dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Koža

Napravljeno od prave kože

Dostava u roku od 2-5 radna dana

Šifra proizvoda: MKR_ASH_BR_1067 Kategorije: ,

Opis

Ashwood muški kožni ranac za laptop izuzetnog kvaliteta. Napravljen za sve muškarce koji vole da nose ranac ali ne žele da se odreknu elegantnog stila oblačenja. Volite svoju eleganciju ali Vam ne prija da nosite akt-tašne? Ovaj kožni ranac je PRAVI IZBOR!

Uz ovaj ranac koji je napravljen od vrhunskih materijala i prirodno štavljene kože bićete primećeni kao muškarac sa ukusom i stilom. Sa dovoljno mesta da bi mogao da se koristi i kao ručni prtljag na putovanjima, ovaj kožni ranac će Vam biti od pomoći u svakom momentu.

Ashwood muški kožni ranac za laptop

Šta dobijate kupovinom ovog ranca? Pored kvaliteta i fantastičnog dizajna koji smo već pomenuli, izuzetna praktičnost je takođe benefit koji će presuditi da se odlučite za njega. Na prednjem delu ranca nalazi se mala pregrada sa ziperom, gde možete staviti novčanik, dokumenta ili neki manji predmet. Srednja pregrada, takođe sa ziperom ima platnene odeljke za hemijske olovke i za notes, i veći deo za dodatne stvari.

Najveća pregrada je ono što ovaj ranac stvarno odvaja! Zatvara se sa ziperom koji možete zaključati sa šifrom. Takođe se na njemu nalazi kartica za podatke o vlasniku koja je elegantno opšivena kožom. U velikom odeljku nalazi se deo za laptop i nasuprot njemu platneni deo za notes, novčanik, telefon i sl. Između ta dva odeljka nalazi se prostor koji je najveći i u koji mogu da se stave čak i neophodne stvari za ručni prtljag na putovanju. Na slikama se vidi koliko je ranac velik, te da je idealne veličine da ima dovoljno prostora a ne previše da narušava elegantni izgled pravog muškarca!

Bilo da ovaj ranac kupujete sebi ili nekom muškarcu koji Vam je drag, nećete pogrešiti! Ovaj ranac će biti sjajan prijatelj u različitim situacijama svakom muškarcu kojem je elegantni stil ono ćemu teži!

Ashwood muški kožni ranac za laptop

Informacije

Deklaracija

Možda Vas zanima

Novi ste kod nas?
Zato Vam dajemo

10%
POPUSTA

NA CELU KUPOVINU

Samo treba da nam ostavite Ime i email adresu kako bi Vam poslali kupon sa popustom i kako bi bili u toku sa našim akcijama i novostima sa bloga