Top 4 poklona za dan zaljubljenih
za muškarca i ženu

Sadržaj

Godinama kupujete poklone za Novu godinu, 8. mart, rođendane i više nemate ideju u vezi poklona za predstojeći Dan zaljubljenih? Ostanite malo sa nama, da pogledate šta imamo da Vam predložimo. Videćete naš predlog za kupovinu poklona za predstojeći praznik kako za muškarca tako i za ženu.

Top 4 poklona za dan zaljubljenih

Činjenica je da ukoliko već čitate ovaj tekst, sigurno Vam je stalo da nekoga lepo iznenadite tako što ćete kupiti poklon za Dan zaljubljenih. Svaka godina je puna praznika a kako prolazi godina za godinom tako se smanjuje i prostor kupovine i kreativnost. 

Naravno ženi je dovoljan i jedan cvet kao znak pažnje. Muškarcu romantičan ručak ili večera… Međutim, svakako nikada nije na odmet lep i elegantan poklon koji će neko moći da koristi dugo vremena.

Koji su to naši predlozi za poklon za Dan zaljubljenih za muškarca i za ženu, pročitajte u narednom kratkom tekstu.

Kožna galanterija kao poklon za muškarca je idealan i veoma originalan poklon. Zašto? Četiri su sjajna razloga za ovo – cena, dugotrajnost, originalnost praktičnost. Muška kožna galanterija, u zavisnosti od vrste, kreću se već od oko 2.000 dinara, što priznaćete danas i stvarno nije mnogo. Za sumu koju ćete potrošiti za jedan večernji izlazak, možete kupiti fantastičan poklon koji će neko stvarno koristiti. 

Koja su to 4 poklona za muškarca?

  1. Muški kožni kaiš – kao najjeftiniji proizvod od kože, kaiš je ipak nešto što se koristi svakodnevno, bez obzira na doba dana, godišnje doba i stil oblačenja. Više je vrsta muških kožnih kaiševa. Elegantni kaiševi su tanji, do 3cm širine, najčešće bez štepa dužinom kaiša i elegantnim kopčama. Sportsko-elegantni i sportski kaiševi su kaiševi preko 3cm, mogu biti bez štepa ali i proštepani koncem u boji kaiša ili nekoj kontrastnoj boji, u zavisnosti od stila i ukusa. 
  2. Muški kožni novčanik – Muški kožni novčanik je takođe odličan poklon ali i vrlo pristupačan. Opet u zavisnosti od stila oblačenja možete uzeti elegantni ili sportski novčanik. Za one muškarce sportsko-elegantnog stila oblačenja (farmerke, košulja, sako i sl.), obe ove vrste mogu biti dobre. Sve traženiji proizvod iz ove kategorije jeste novčanik za kartice ili card-holder. Novčanici za kartice su minijaturni novčanici u kojima postoje odeljci za kartice i izuzetno su lagani za nošenje. Neki od ovih novčanika imaju mesta za novac dok drugi imaju samo odeljke za kartice. 
  3. Muška kožna torba – Sledeći predlog za poklon za Dan zaljubljenih za muškarca je torba. Sve manje muškaraca danas voli da sve stvari nosi po džepovima. Ne samo novčanik… ključevi od kuće, ključevi od auta, telefon. Torba može da bude manja ili veća, sportska sportsko-elegantna i elegantna, od prirodne, veštačke kože ili impregniranog platna… sve u zavisnosti od ukusa i stila oblačenja. Ali svakako izuzetno lep poklon za nekoga ko Vam znači.
  4. Muški kožni ranac – od ovih kategorija poklona, ovo je najskuplji i nije dostupan svakome, međutim svakako je fantastičan poklon. Muški kožni ranac je jedinstveni modni aksesoar koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve su popularniji među populacijom advokata, zdravstvenih radnika i najviše zaposlenih u IT industriji.

Koja su to 4 poklona za ženu?

  1. Ženski kožni kaiš – kao i kod muške kožne galanterije, ovo je najjeftiniji ali opet izuzetno lep poklon. Elegentni ili sportski, uži ili širi, pitanja je više ali nikako ne možete pogrešiti. Svaka žena voli da ima više ovih predmeta u kolekciji, kako bi mogle da ih kombinuju u različitim situacijama.
  2. Ženski kožni novčanik – za nijansu skuplji, ali svakako i poželjniji predmet od kože koji možete kupiti kao poklon za Dan zaljubljenih jeste kožni novčanik… danas ih ima u različitim bojama, veličinama i stilovima, glatkom ili reljefnom kožom, sa više ili manje odeljaka za kartice… nebo je granica. Za žene koje vole biti primećene, crvena boja je izuzetno atraktivna (naročito kao poklon za Dan zaljubljenih ili 8. mart) dok za one koje se ne vole eksponirati, crna ili bordo boja je mnogo dopadljivija i privlačnija. Takođe, ima ih i u drugim bojama – krem, zelena
  3. Ženska torba – od prirodne ili veštačke kože, ženska torba je svakako sjajan poklon za Dan zaljubljenih. Izuzetan napredak u tehnologiji i proizvodnji ženskih torbi dovodi do toga da čak i torbe od veštačke kože budu izuzetno kvalitetne i uz minimalno održavanje i čuvanje, traju godinama. Takođe, širok spektar boja i dizajna torbi od veštačke kože uz pristupačniju cenu daje Vam mogućnost većeg izbora. Sa druge strane, prirodna koža je uvek IN. Uvek poželjna i u modi
  4. Ženski ranac – kao i torbe, ženski rančevi u našoj ponudi izražene su od najkvalitetnije veštačke ili prirodne kože. Ženski rančevi od prirodne kože su mnogo ređe. Češće su to uniseks rančevi što im ne umanjuje vrednost i lepotu. Sa druge strane ženski rančevi od veštačke kože, sa različitim dizajnima i bojama mogu biti izuzetno atraktivni. Kvalitetni materijali i izrada čine da ovi rančevi traju godinama u neizmenjenom vizuelnom efektu, bez gubljenja boje i „starenjem“. Naravno uz makar minimalno održavanje. 

Sve ove vrste poklona možete pogledati na našoj web prodavnici, poslati nam upit ukoliko imate dilemu i naručiti. Cene naših proizvoda izražena je sa besplatnom dostavom i troškovima, tako da možete biti sigurni da je cena koju vidite na stranici stvarna i da ćete tu cenu i platiti prilikom preuzimanja proizvoda.

Takođe uz svaki kupljeni proizvod dobijate i fiskalni račun, tako da ste zaštićeni i u smislu Zakona o zaštiti potrošača. 

Želimo Vam sreću u potrazi za idealnim poklonom za Dan zaljubljenih.