Predmeti od kože kao poklon za Novu godinu

Sadržaj

Poklon za novu godinu je za mnoge od nas ono o čemu razmišljamo makar mesec dana pre same Nove godine. Ukoliko imamo dragu osobu, ili osobe, svakako ćemo se potruditi da im kao poklon za Novu godinu kupimo nešto čime će pre svega oni biti zadovoljni, a nakon toga nešto što će dugo trajati.

Poklon za Novu godinu

Predmeti od kože sjajan su izbor kao poklon u bilo koji situaciji, pa samim tim i kao poklon za Novu godinu. Pre svega imaju odličnu upotrebnu vrednost, ne postoji osoba koja ne voli da poseduje kvalitetan novčanik koji je uz to lep i praktičan.

Bilo da je reč o prirodnoj ili veštačkoj koži, mora se voditi računa da je izrađena od kvalitetnih materijala. Muški i ženski kaiševi i novčanici, izrađeni od kvalitetne prirodne kože, uvek su bolji izbor od veštačke kože. Ovo je iz razloga što su to predmeti koji se mnogo koriste i habaju. Torbe i rančevi mogu biti i od veštačke kože ali pod uslovom da su birani materijali i kvalitetna izrada.

predmeti-od-koze-kao-poklon-za-novu-godinu

Šta odabrati?

Postoji nekoliko realnih i kvalitetnih izbora kada je u pitanju poklon za Novu godinu, a tiče se kožne galanterije.

1. Kožni novčanik

Bilo da je poklon za mušku ili žensku osobu, kožni novčanik je odličan izbor. Potrebno je samo da odlučite o nekoliko detalja. Da li osoba koja će nositi novčanik više voli da nosi papirni novac, kartice ili i jedno i drugo. Tako ćete znati koji tip novčanika ćete tražiti. Takođe, postoje osobe koje vole veće, glomaznije novčanike, a postoje i oni koji vole da to bude manji novčanik i da zauzima manje mesta. 

2. Kožni kaiš

Ukoliko ne raspolažete sa dovoljno novca da kupite kvalitetan kožni novčanik, kožni kaiš je sjajan način da pokažete da na nekoga mislite. Opet treba samo da vodite računa o stilu oblačenja osobe koju želite da obradujete. Ukoliko je elegantniji stil oblačenja onda su to tanji kaiševi, dok kod „casual“ stila oblačenja idu kaiševi koji su malo širi.

Takođe, kod muških kaiševa postoje i oni sa dva lica, gde je jedna strana crna a druga braon. Ovakvi kaiševi su izuzetno praktični za osobe koji ne vole da imaju mnogo aksesoara i da sa jednim kaišem pokriju više odevnih kombinacija.

3. Kožna torba / ranac

Kožna torba ili ranac je od gore pomenutih aksesoara možda najskuplji, međutim ostavlja najbolji utisak. Ženska torba ili ranac može biti od prirodne ili veštačke kože, ali. Kada su muškarci u pitanju, uvek se preporučuje prirodna koža. Muškarci ipak malo manje vode računa, više ih habaju noseći ih po automobilima, a i manje su i malo jeftinije nego ženske kožne torbe. Kod izbora treba takođe voditi računa o stilu oblačenja. Crna kožna torba je najlakši i nekada najbolji izbor, ali nije uvek tako. Ako tačno znate šta ta muška osoba voli onda možete biti i malo hrabriji pa kupiti braon torbu (naročito kod elegantnih muškaraca) ili plavu (više kod „casual“ stila oblačenja).

Kada smo kod žena, tu je izbor malo teži ali opet nije nemoguć. Veći je izbor torbi od veštačke kože, ali i prirodna koža može biti dobra odluka. Naročito ako je upitanju ženska osoba koja voli elegantni stil. Ako se pak odlučite za veštačku kožu, tu je izbor boja malo veći i cene malo niže. 

U svakom slučaju, kožna galanterija kao izbor za poklon za Novu godinu je odlična odluka. Ne postoji osoba koja će na takav poklon ostati ravnodušna. Ukoliko ste odlučili, možete pogledati našu ponudu ili nas kontaktirati ukoliko želite neko pojašnjenje ili posebnu želju (pravljenje kombinacija – torba i kaiš ili sl.)