Predmeti od kože – Idealan poklon za dan zaljubljenih

Sadržaj

Polako nam se bliži i taj 14. februar kada se trudimo da svoje voljene obradujemo i kupimo im idealan poklon za dan zaljubljenih. Najbolje je na vreme krenuti sa potragom za lepim i kvalitetnim poklonom koji će našim voljenim osobama učiniti taj dan danom za pamćenje. 

Predmeti od kože mogu biti fantastičan poklon za dan zaljubljenih iz nekoliko razloga

  1. Širina cenovnog ranga
  2. Mogu biti idealan poklon i za muškarca i za ženu
  3. Dugotrajnost 
  4. Izbor vrste predmeta od kože
  5. Izbor boje i dizajna
Predmeti od kože – Idealan poklon za dan zaljubljenih

Širina cenovnog ranga

Naravno, prva stvar o kojoj razmišljate jeste količina novca koju možete da izdvojite kada tražite idealan poklon za dan zaljubljenih. U tom slučaju predmeti od kože su idealan poklon u koji možete da uložite vreme za potragu.

Cene ovakvih predmeta kreću se od oko 2.000 dinara pa na više… Za 2.000 dinara danas, teško je i dnevnu nabavku završiti, pa i nije veliki novac za poklon koji može da traje i godinama. Naravno uz svakodnevno korišćenje.

Idealan poklon i za muškarca i za ženu

Predmeti od kože kao poklon mogu biti sjajni i za muškarca i za ženu. Muški novčanici, torbice (ručne i preko ramena) rančevi… Ženski novčanici, torbice različitih veličina i boja, rančevi… veoma je širok asortiman za oba pola koje možete tražiti u zavisnosti od novca sa kojim raspolažete, a o cenama ćemo malo više u odeljku vezanom za izbor predmeta od kože.

Dugotrajnost 

Predmeti od kože bilo da su od prirodne ili veštačke kože, mogu Vam trajati godinama, pa i uz svakodnevno korišćenje. Ukoliko birate novčanik, uvek je bolje odabrati prirodnu kožu zbog konstantnog korišćenja. Torbe i rančevi od veštačke kože sa druge strane mogu biti izuzetno dugotrajni ako su izrađene od kvalitetnih materijala.

Minimalno održavanje ovakvih predmeta može Vam doneti uživanje u predmetu dugo vremena. Prirodna koža uz prirodna sredstva za održavanje kože a veštačka koža sa vlažnim brisanjem, i dugoročno korišćenje je zagarantovano.

Izbor vrste predmeta od kože

Pri izboru vrste predmeta koji želite kupiti Vašoj voljenoj osobi, vodite se sa dva faktora: šta je potrebno osobi kojoj kupujete poklon i koliko novca želite da potrošite.

Najjeftiniji predmeti od kože u našoj ponudi su kožni novčanici. Muški kožni novčanici kreću se od oko 2.400 dinara (za manje card-holdere odn. Držače kartica) pa na više (uglavnom do 5.000 dinara) dok su ženski kožni novčanici za nijansu skuplji iz razloga što su komplikovanijih dizajna i većih dimenzija. 

Kožne torbe takođe su sjajan poklon za oba pola. I ovde su muške kožne torbe jeftinije i kreću se od 5.000 dinara, dok je za ženske opet iz istih razloga potrebno izdvojiti nešto više novca. Kožna torba je vanvremenski poklon koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A kada se uzme u obzir da za jedan večernji izlazak potrošimo tu svotu novca, i dalje je to mala žrtva za voljenu osobu.

Ženske torbe i rančevi od veštačke kože ovde mogu biti veličanstven poklon. Svaka žena u svom ormanu voli da ima više torbi ili rančeva koje će da biraju u zavisnosti od prilike i odevne kombinacije. Ovde ne možete pogrešiti, a predmeti od veštačke kože, kao što smo naveli, uz minimalno održavanje mogu trajati veoma dugo.

Izbor boje i dizajna

Sada znate šta želite… to je momenat kada treba odabrati dizajn i boju. Za poklon muškarcu, nema mnogo glavobolje. Tu je nekoliko boja i različitih dizajna ali na kraju stvarno ne možete pogrešiti. 

Odabrati poklon za ženu je već malo teže, ali muškarci – ne očajavajte. Potrebno je samo malo poznavati osobu i njene navike. Pogledajte kakav novčanik sada nosi. Kakvu torbu i koje boje? Da li voli da nosi recimo crvenu jaknu, ali nema crvenu torbu/ranac? U svakom slučaju žene ove predmete ne nose svakodnevno i lako će ih ukombinovati u neku priliku i odevnu kombinaciju. 

Za dan zaljubljenih, tradicionalno su za žene najprodavaniji crveni predmeti od kože, ali nije pravilo. Za žene koje ne vole da se ističu, crni kožni novčanik sa mnogo odeljaka za kartice biće savršen. Za one koje vole malo više pažnje, neka boja će biti pravi pogodak… novčanik od crvene ili zelene kože, sa određenim reljefima… torba sa sjajnim detaljima… 

Na kraju krajeva uvek i u svakoj prilici, bitna je dobra namera, želja da se neko obraduje i svaki je poklon vredan. Najvredniji poklon je onaj koji je od srca kupljen i poklonjen. Sa ovim poklonom ne poklanjate samo kvalitetan predmet od kože, Vi poklanjate pažnju i ljubav osobi do koje Vam je stalo!

I na kraju, još jedna je stvar o kojoj trebate razmišljati kada tražite idealan poklon na internetu – skriveni troškovi mogu biti dosta veliki. Trudite se da pri kupovini znate tačno koju ćete cenu platiti dostavljaču. Cene dostave u nekim slučajevima mogu biti veće od očekivanih. 

Kod poručivanja na našoj online prodavnici ingalanterija.rs, u cenu proizvoda su uračunate i cena dostave i prateći troškovi. Bez bilo kakvih skrivenih troškova. 

Takođe, kupovinom kod proverenih web-shopova, moguć je i povrat robe i garancija (u skladu sa vrstom robe). Tako ćete biti zaštićeni kako sa cenom koju plaćate tako i sa samim proizvodom koji uzimate.

Srećna potraga i veličanstven dan zaljubljenih želi Vam In Galanterija